Privatumo politika

  • Privatumo politika

    Registracija

    Pirkėjas šioje el.parduotuvėje gali registruotis užpildydamas registracijos formą. Pirkėjas sutinka registracijos formoje pateikti teisingą, tikslią ir išsamią informaciją apie save, atsakydamas į klausimus, kurie pateikiami registracijos formoje. Taip pat pirkėjas įsipareigoja šią informaciją, jei ji pasikeičia - atnaujinti. Jei pirkėjas pateikia neteisingą informaciją - elektroninė parduotuvė turi teisę sustabdyti arba nutraukti pirkėjo registravimą ir atsisakyti pirkėjui teikti savo paslaugas. 

    Asmeninę informaciją perkant prekes šioje elektroninėje parduotuvėje prašoma nurodyti tik pateikiant užsakymą. Ši elektroninė parduotuvė įsipareigoja neatskleisti pirkėjo asmens duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus tuos atvejus, kai informacija yra būtina partneriui, teikiančiam prekių pristatymo ar kitas su pirkėjo užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas. Visais kitais atvejais pirkėjo asmens duomenys tretiesiems asmenims gali būti atskleidžiami tik Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytais atvejais ir tvarka. Asmens duomenys yra saugomi tik tiek, kiek tai yra būtina.

    Kokiais tikslais renkami asmeniniai duomenys?

    1. Apdoroti Jūsų prekių užsakymus (atlikus tam tikrus užsakymus);

    2. Išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);

    3. Spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;

    4. Vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;

    5. Apdoroti Jūsų užklausas;

    6. Tiesioginės rinkodaros tikslais – gavus Jūsų atskirą susitarimą suteikus Jums galimybę bet kada atsisakyti.  

    Pirkėjo teisės

    Jūs turite teisę prašyti, kad bendrovė leistų susipažinti su Jūsų asmens duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų, arba apribotų duomenų tvarkymą, arba teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi, taip pat teisę į duomenų perkeliamumą. Jūs taip pat turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, jeigu manote, kad Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi nesilaikant asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų reikalavimų.

    Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, yra pateikiami el. paštu info@naturoti.lt 

    Slapukai internetinėje parduotuvėje www.naturoti.lt

    Informuojame, kad el. parduotuvėje yra naudojami slapukai (angl. cookies), t.y. nedidelė informacija yra automatiškai įrašoma į Jūsų kompiuterį (įrenginį). Kito apsilankymo metu informacija yra perduodama atgal į el. parduotuvę. Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Taip pat slapukai naudojami sukčiavimo prevencijai ir kitiems tikslams. Jūs turite teisę sutikti arba nesutikti su slapukų naudojimu. Duotą sutikimą galėsite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Nesutikimo atveju, deja, kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. 


    Kontaktinė informacija
    Jeigu turite klausimų, prašome susiekti su mumis el. paštu info@naturoti.lt